Rinkutinkun kaalilaatikko

Jauheliha paistetaan suikaloidun kaalen kanssa ja nämä kaadetaan pataan.

Ohrasuurimot, vesi, mausteet ja silputtu porkkana perään ja kiehutetaan liedellä n. 20 min. Sitten pata uuniin 175 astetta, n. tunti.

Chili mausteena olen käyttänyt Santa Marian Chili Explosion maustetta ja se tuo mielestäni mukavasti 'soundia' ruokaan mustapippurin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali450g95kcal5.4g15.3g0.9g9.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Ohrasuurimo 63g202kcal5.2g39.5g1.3g4.8g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2387g1526kcal118.8g125.6g57.6g34.6g
Valittu annoskoko1194g763kcal59.4g62.8g28.8g17.3g
Annoskoko puolitettuna597g382kcal29.7g31.4g14.4g8.7g
Arvot/100g100g64kcal5g5.3g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232126