Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g150g327kcal14.7g60.3g2.7g12.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Salsa medium (Rainbow)100g25kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g20g28kcal0.6g0.8g2.4g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman120g240kcal26.4g1.2g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1690kcal133g142.8g61.6g31.6g
Valittu annoskoko630g845kcal66.5g71.4g30.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna315g423kcal33.3g35.7g15.4g7.9g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225