Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 500g555kcal108.2g0g13g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 165g116kcal0.5g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1g1.3kcal0g0.2g0.1g0.1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Sieni tatti, hapero 60g17kcal1.1g1.7g0.3g1.1g
Palsternakka 50g32kcal0.2g5.9g0.2g2.2g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g88g122kcal23.6g0.9g2.6g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)195g68kcal1.9g13.5g1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2753g2139kcal281.8g89.4g43g23g
Valittu annoskoko1377g1070kcal140.9g44.7g21.5g11.5g
Annoskoko puolitettuna688g535kcal70.5g22.4g10.8g5.8g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.2g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232263