Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 125g139kcal27.1g0g3.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 41g29kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 15g4.1kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Palsternakka 13g7.9kcal0.1g1.5g0g0.6g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g22g30kcal5.9g0.2g0.7g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)49g17kcal0.5g3.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g535kcal70.2g22.6g10.2g5.8g
Valittu annoskoko344g267kcal35.1g11.3g5.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna172g134kcal17.6g5.7g2.6g1.5g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232263