Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 2000g2219kcal433g0g52g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 660g465kcal2g1.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4g5.2kcal0.1g0.8g0.2g0.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Sieni tatti, hapero 240g66kcal4.4g7g1.2g4.6g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g350g487kcal94.5g3.5g10.5g1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)780g273kcal7.8g53.8g3.9g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11012g8556kcal1129.2g358.8g172.8g92.2g
Valittu annoskoko5506g4278kcal564.6g179.4g86.4g46.1g
Annoskoko puolitettuna2753g2139kcal282.3g89.7g43.2g23.1g
Arvot/100g100g78kcal10.3g3.3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232263