Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 250g277kcal54.1g0g6.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 83g58kcal0.3g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Sieni tatti, hapero 30g8.3kcal0.5g0.9g0.1g0.6g
Palsternakka 25g16kcal0.1g2.9g0.1g1.1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g44g61kcal11.8g0.4g1.3g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)98g34kcal1g6.7g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g1069kcal141.2g45g21.4g11.2g
Valittu annoskoko688g535kcal70.6g22.5g10.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna344g267kcal35.3g11.3g5.4g2.8g
Arvot/100g100g78kcal10.3g3.3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232263