Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Basilika, tuore240g96kcal7.4g12g1.9g9.4g
Soijakastike 87g52kcal4.5g8.2g0.1g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g480g1552kcal240.2g144.1g2.4g26.4g
Rypsiöljy 108g956kcal0g0g108.1g0g
Tomaattimurska 1201g353kcal6.7g63.7g2.4g22.8g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki240g360kcal2.4g14.4g31.2g1.7g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g6931kcal529g520.6g293.6g136.2g
Valittu annoskoko2880g3466kcal264.5g260.3g146.8g68.1g
Annoskoko puolitettuna1440g1733kcal132.3g130.2g73.4g34.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466