Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g208g58kcal1.2g12.4g0.4g5.2g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Basilika, tuore320g128kcal9.9g16g2.6g12.5g
Soijakastike 115g70kcal6g11g0.1g0g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g641g2069kcal320.3g192.2g3.2g35.2g
Rypsiöljy 144g1275kcal0g0g144.1g0g
Tomaattimurska 1601g471kcal9g84.9g3.2g30.4g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki320g480kcal3.2g19.2g41.6g2.2g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g9241kcal705.4g694.2g391.6g181.4g
Valittu annoskoko3840g4621kcal352.7g347.1g195.8g90.7g
Annoskoko puolitettuna1920g2310kcal176.4g173.6g97.9g45.4g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466