Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Basilika, tuore400g160kcal12.4g20g3.2g15.6g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g800g2584kcal400g240g4g44g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki400g600kcal4g24g52g2.8g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9592g11542kcal881g866.8g489.2g227g
Valittu annoskoko4796g5771kcal440.5g433.4g244.6g113.5g
Annoskoko puolitettuna2398g2886kcal220.3g216.7g122.3g56.8g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466