Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500g175kcal5g32.5g2.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 375g1202kcal100.4g0g89.8g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g200g700kcal36g118g7.8g12g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g200g320kcal1.6g12g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g4837kcal288g332.6g260.6g26.8g
Valittu annoskoko1355g2419kcal144g166.3g130.3g13.4g
Annoskoko puolitettuna678g1209kcal72g83.2g65.2g6.7g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720