Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria2204g3174kcal352.6g55.1g163.1g0g
Vesi3857g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)55g143kcal7.2g6.6g9.9g0.2g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g2755g1873kcal44.1g410.5g2.8g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g1102g1763kcal198.3g0g110.2g0g
Oliiviöljy 28g244kcal0g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14394kcal1204.4g944.4g627g0.4g
Valittu annoskoko10000g7197kcal602.2g472.2g313.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3598kcal301.1g236.1g156.8g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6g4.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984