Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)390g468kcal34.7g74.1g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Feta, Arla Apetina 10 %180g324kcal38.7g1.8g18g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2267g3178kcal300.2g156.6g151.8g1.8g
Valittu annoskoko1134g1589kcal150.1g78.3g75.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna567g795kcal75.1g39.2g38g0.5g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044