Soijarouhelasagne
Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.
Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.
Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.
Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.
porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.
Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.
Lisää sekaan soijarouhe.
Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.
Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.
Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.
Sekoita kunnes seos on tasainen.
Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.
Kaada päälle kastike.
Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa
Nalanna