Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 150g89kcal14.7g4.5g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g140g840kcal29.4g9.2g75.6g0g
Juusto, keskiarvo 200g700kcal50.1g0.5g55.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 15g49kcal4.4g1.1g3g4.6g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g15g9kcal1.3g0.8g0.1g11g
Vehnälese 9g21kcal1.2g1.4g0.4g3.4g
Kauralese 27g97kcal4.9g12.3g2.1g4.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1592g4306kcal269g76.2g319.4g47.6g
Valittu annoskoko796g2153kcal134.5g38.1g159.7g23.8g
Annoskoko puolitettuna398g1077kcal67.3g19.1g79.9g11.9g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129