Savusiikapiirakka
Sekoita perunasosejauhe ja piimä keskenään.
Lisää öljy.
Sekoita jauhot toisessa kulhossa ja nypi sitten sekaisin piimä-perunasoseen kanssa.
Lisää lopuksi vesi.
Voitele iso piirasvuoka (huom: halkaisija 27 cm). Levitä taikina kevyesti painellen vuoan pohjalle ja reunoille.
Hienonna sipuli.
Kun sipuli käytetään raakana, kannattaa huolehtia, että se on riittävän hienoa silppua.
Halutessasi voit kuullottaa sipulia kevyesti pannulla.
Leikkaa kala pieniksi paloiksi putsaten samalla ruodot pois.
Hienonna tilli.
Yhdistä kaikki täytteen ainekset keskenään ja kaada pohjan päälle.
Paista 200 asteessa n. 40 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa
Jerpula