Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)800g1040kcal144g17.6g48.8g0.8g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka400g720kcal18g24g60g0g
Flora ruoka kevyt & paksu500g300kcal5g22.5g20g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g4718kcal389.4g151.6g281.2g31.6g
Valittu annoskoko2310g2359kcal194.7g75.8g140.6g15.8g
Annoskoko puolitettuna1155g1179kcal97.4g37.9g70.3g7.9g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226