Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)60g115kcal7.2g14g2.8g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g200g300kcal32g8g16g0g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kalaliemi Maggie, annos 5g5g13kcal0.6g1.2g0.7g0g
Ruohosipuli, tuore50g14kcal0.7g1.9g0.3g0.6g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1178g1077kcal96.6g75.8g40.6g10.2g
Valittu annoskoko589g538kcal48.3g37.9g20.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna295g269kcal24.2g19g10.2g2.6g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676