Kotitekoinen Miso-keitto
-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.
Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.
Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.
-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.
Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.
Miso kärsii pahasti keittämisestä.
-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.
-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.
Maku kärsii heti.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa
Hazardi