Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g50g275kcal0g0g30g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g150g758kcal12.3g87g39g6.8g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g350g228kcal38.5g14.7g1.1g0g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Liivate 10g35kcal8.6g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g40g17kcal0.1g4g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g200g1110kcal16.2g104g70g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g250g475kcal11.3g40g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g6037kcal174g559.4g340.2g13.6g
Valittu annoskoko1080g3019kcal87g279.7g170.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna540g1509kcal43.5g139.9g85.1g3.4g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892