Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkapiirakka

Pohja:
100 g voita
3/4 dl sokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta

Täytteeseen mustikoita sekä se kermaviiliseos:

2 dl kermaviiliä
1 muna
2 tl vanilliinisokeria
3/4 dl sokeria

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Levitä seos voideltuun uunivuokaan.

Sekoita kermaviiliin muna, sokeri ja vanilliinisokeri.

Laita ensin mustikat uunivuokaan taikinan päälle ja lisää lopuksi kermaviiliseos.

Kypsennä uunissa 200 °C:n lämpötilassa noin 30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Sokeri 145g587kcal0g144.4g0g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g200g234kcal5.6g8g20g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Mustikka metsä- 200g88kcal1g12.8g1.2g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1893g4839kcal80.4g578.2g235.6g30.4g
Valittu annoskoko947g2419kcal40.2g289.1g117.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna473g1210kcal20.1g144.6g58.9g7.6g
Arvot/100g100g256kcal4.2g30.5g12.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234932