Suklaa-tuorejuustokakku
POHJA
10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).
2. Murskaa keksit.
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.
SUKLAATÄYTE
100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä
1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).
2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.
4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.
5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.
6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.
7. Kaada täyte keksipohjan päälle.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa
Pallasathene