Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g633kcal30g48g35g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g150g585kcal43.5g2.3g45g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1000g3500kcal128g697g19g32g
Paistijauheliha 10%700g1190kcal140g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6170g12503kcal715.6g1505.2g395.4g67.4g
Valittu annoskoko3085g6252kcal357.8g752.6g197.7g33.7g
Annoskoko puolitettuna1543g3126kcal178.9g376.3g98.9g16.9g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103