Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni 40g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot30g87kcal4.2g0.3g7.8g0g
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g1443kcal36.2g2.2g145.2g1.4g
Valittu annoskoko237g721kcal18.1g1.1g72.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna119g361kcal9.1g0.6g36.3g0.4g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207