Karppaajan munakas (karppaus)
Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.
Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.
Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.
Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).
Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".
Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.
Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.
Nauti!
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa
Mendolf