Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g500g150kcal7.5g22.5g2g12.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell600g660kcal138g0g12.6g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Dijonsinappi, Maille, Original5g3.5kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 90g35kcal0.9g6.1g0.2g1.6g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)5g7.5kcal0.1g0.5g0.6g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3142g3982kcal328.2g85g253.8g31.4g
Valittu annoskoko1571g1991kcal164.1g42.5g126.9g15.7g
Annoskoko puolitettuna786g996kcal82.1g21.3g63.5g7.9g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211