Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 130g528kcal0g129.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Mustikka metsä- 350g154kcal1.8g22.4g2.1g11.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g4609kcal113.8g559.8g196.8g40.4g
Valittu annoskoko1110g2305kcal56.9g279.9g98.4g20.2g
Annoskoko puolitettuna555g1152kcal28.5g140g49.2g10.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235271