Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mummon muruinen raparperipiirakka

Kuumenna uuni 200-asteiseksi.

Voitele suorakaiteen muotoinen pinnoitettu uunivuoka (noin 30 x 40 cm) tai vuoraa tavallinen pyöreä piirakkavuoka leivinpaperilla.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, kerma ja voisula.

Sekoita leivinjauhe ja jauhot, ja lisää seos nestepohjaan.

Sekoita tasaiseksi.

Levitä taikina vuokaan.

Lisää raparperit.

Nypi käsin pehmeä voi, sokeri ja jauhot sekaisin ja ripottele piirakan päälle.

Paista 25–30 minuuttia.

Tarjoile maustetun kermavaahdon kanssa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 200g812kcal0g199.8g0g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Voi 60% rasvaa 95g518kcal0.8g0.5g57.9g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Raparperi 300g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Voi 60% rasvaa 50g272kcal0.4g0.3g30.5g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g7569kcal111.8g1112.8g280.8g31.4g
Valittu annoskoko1390g3784kcal55.9g556.4g140.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna695g1892kcal28g278.2g70.2g7.9g
Arvot/100g100g272kcal4g40g10.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235273