Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Parmesan formaggio da pasta10g46kcal4g0g3.3g0g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla100g54kcal1.5g6.9g2.3g1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika vihreä 40g8.5kcal0.4g1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss50g155kcal12g0.4g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana788g815kcal54g39.6g47g8g
Valittu annoskoko394g407kcal27g19.8g23.5g4g
Annoskoko puolitettuna197g204kcal13.5g9.9g11.8g2g
Arvot/100g100g103kcal6.9g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318