Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)100g20kcal0g6.5g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)200g1794kcal0g0g198g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g15g15kcal0.9g2.6g0.1g0g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g10g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g3720kcal3.6g23.8g396.6g1.8g
Valittu annoskoko639g1860kcal1.8g11.9g198.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna320g930kcal0.9g6g99.2g0.5g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423