Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1000g1953kcal186.9g0g135g0g
Amerikansekoitus, Apetit300g84kcal5.4g13.5g0.6g7.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Ruohosipuli 25g5.7kcal0.3g0.4g0.2g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250g325kcal7.5g5g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3670g6432kcal431g49.8g503g15.6g
Valittu annoskoko1835g3216kcal215.5g24.9g251.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna918g1608kcal107.8g12.5g125.8g3.9g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531