Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g400g440kcal92g0g7.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g45g197kcal2.5g1.9g19.9g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g1768kcal197.2g32.4g89.6g3.6g
Valittu annoskoko804g884kcal98.6g16.2g44.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna402g442kcal49.3g8.1g22.4g0.9g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868