Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 271g929kcal27.6g189.6g3.3g9.5g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g42g375kcal0g0g41.7g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 333g472kcal76.2g0g18.4g0g
Sipuli, paistettu 42g42kcal0.5g2g3.4g0.7g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 83g14kcal1.8g0.2g0.3g2g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g167g600kcal46.7g3.2g43.3g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix83g42kcal1.3g8.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2410g4998kcal310.2g415.4g221.8g25.4g
Valittu annoskoko1205g2499kcal155.1g207.7g110.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna603g1249kcal77.6g103.9g55.5g6.4g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921