Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 379g1301kcal38.6g265.4g4.6g13.3g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g58g525kcal0g0g58.3g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 467g661kcal106.7g0g25.7g0g
Sipuli, paistettu 58g59kcal0.8g2.8g4.8g1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 117g20kcal2.5g0.2g0.4g2.8g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g233g840kcal65.3g4.4g60.7g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.6kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix117g58kcal1.8g11.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3374g6997kcal434.2g581.4g310.6g35.8g
Valittu annoskoko1687g3498kcal217.1g290.7g155.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna844g1749kcal108.6g145.4g77.7g9g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921