Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 433g1487kcal44.2g303.3g5.2g15.2g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g67g600kcal0g0g66.7g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 533g756kcal122g0g29.4g0g
Sipuli, paistettu 67g67kcal0.9g3.2g5.5g1.1g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 133g23kcal2.8g0.3g0.4g3.2g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g267g960kcal74.7g5.1g69.3g0g
Oregano, kuivattu 1.3g4.1kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix133g67kcal2g13.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3856g7996kcal496.4g664.4g354.8g40.8g
Valittu annoskoko1928g3998kcal248.2g332.2g177.4g20.4g
Annoskoko puolitettuna964g1999kcal124.1g166.1g88.7g10.2g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921