Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 488g1673kcal49.7g341.3g5.9g17.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g75g675kcal0g0g75g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 600g850kcal137.2g0g33.1g0g
Sipuli, paistettu 75g76kcal1g3.6g6.1g1.3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Herkkusieni säilyke 150g25kcal3.2g0.3g0.5g3.6g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g300g1080kcal84g5.7g78g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix150g75kcal2.3g15g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4338g8996kcal558.6g747.8g399.4g46g
Valittu annoskoko2169g4498kcal279.3g373.9g199.7g23g
Annoskoko puolitettuna1085g2249kcal139.7g187g99.9g11.5g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921