Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.7g1.9g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 67g94kcal15.2g0g3.7g0g
Sipuli, paistettu 8.3g8.4kcal0.1g0.4g0.7g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 17g2.8kcal0.4g0g0.1g0.4g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g33g120kcal9.3g0.6g8.7g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix17g8.3kcal0.3g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana482g999kcal62g82.8g44.6g5g
Valittu annoskoko241g500kcal31g41.4g22.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna121g250kcal15.5g20.7g11.2g1.3g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921