Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 542g1859kcal55.2g379.2g6.5g19g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g83g750kcal0g0g83.3g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 667g944kcal152.5g0g36.7g0g
Sipuli, paistettu 83g84kcal1.1g4g6.8g1.4g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Herkkusieni säilyke 167g28kcal3.5g0.3g0.5g4g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g333g1200kcal93.3g6.3g86.7g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.1kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix167g83kcal2.5g16.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4820g9995kcal620.6g830.8g443.2g51g
Valittu annoskoko2410g4998kcal310.3g415.4g221.6g25.5g
Annoskoko puolitettuna1205g2499kcal155.2g207.7g110.8g12.8g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921