Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g100g900kcal0g0g100g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 800g1133kcal183g0g44.1g0g
Sipuli, paistettu 100g101kcal1.3g4.9g8.2g1.7g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Herkkusieni säilyke 200g34kcal4.2g0.4g0.6g4.8g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g400g1440kcal112g7.6g104g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix200g100kcal3g20g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5784g11994kcal744.4g997g532g61.2g
Valittu annoskoko2892g5997kcal372.2g498.5g266g30.6g
Annoskoko puolitettuna1446g2999kcal186.1g249.3g133g15.3g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921