Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 108g372kcal11g75.8g1.3g3.8g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g17g150kcal0g0g16.7g0g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 133g189kcal30.5g0g7.3g0g
Sipuli, paistettu 17g17kcal0.2g0.8g1.4g0.3g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 33g5.7kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g67g240kcal18.7g1.3g17.3g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix33g17kcal0.5g3.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana964g1999kcal124g166.2g88.6g10.2g
Valittu annoskoko482g1000kcal62g83.1g44.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna241g500kcal31g41.6g22.2g2.6g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921