Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g25g225kcal0g0g25g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 200g283kcal45.7g0g11g0g
Sipuli, paistettu 25g25kcal0.3g1.2g2g0.4g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 50g8.5kcal1.1g0.1g0.2g1.2g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g100g360kcal28g1.9g26g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix50g25kcal0.8g5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1446g2999kcal186.4g249.4g133.2g15.2g
Valittu annoskoko723g1499kcal93.2g124.7g66.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna362g750kcal46.6g62.4g33.3g3.8g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921