Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 217g743kcal22.1g151.7g2.6g7.6g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g33g300kcal0g0g33.3g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 267g378kcal61g0g14.7g0g
Sipuli, paistettu 33g34kcal0.4g1.6g2.7g0.6g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 67g11kcal1.4g0.1g0.2g1.6g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g133g480kcal37.3g2.5g34.7g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix67g33kcal1g6.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1928g3998kcal248g332.2g177.2g20.4g
Valittu annoskoko964g1999kcal124g166.1g88.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna482g1000kcal62g83.1g44.3g5.1g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921