Etikkakurkkuja

Choppaile Avomaankurkut paloiksi, itse vetelen pötköt ensin puoliksi ja teen puolikaaria.

Etikka laimennetaan veteen ja vettä voi lisätä halutessaan.

Etikkaveteen tulee mausteet eli sokeri ja suola jotka sekoitetaan hyvin.

Perinteisesti tähän kuuluu myös tilliä, joten laita sitä oman makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore2401g240kcal14.4g40.6g2.4g16.8g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g200g62kcal0g20g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7240g702kcal28.8g145.2g4.8g33.6g
Valittu annoskoko3620g351kcal14.4g72.6g2.4g16.8g
Annoskoko puolitettuna1810g175kcal7.2g36.3g1.2g8.4g
Arvot/100g100g10kcal0.4g2g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235947