Etikkakurkkuja

Choppaile Avomaankurkut paloiksi, itse vetelen pötköt ensin puoliksi ja teen puolikaaria.

Etikka laimennetaan veteen ja vettä voi lisätä halutessaan.

Etikkaveteen tulee mausteet eli sokeri ja suola jotka sekoitetaan hyvin.

Perinteisesti tähän kuuluu myös tilliä, joten laita sitä oman makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore4803g480kcal28.8g81.2g4.8g33.6g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g400g124kcal0g40g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14480g1404kcal57.6g290.4g9.6g67.2g
Valittu annoskoko7240g702kcal28.8g145.2g4.8g33.6g
Annoskoko puolitettuna3620g351kcal14.4g72.6g2.4g16.8g
Arvot/100g100g10kcal0.4g2g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235947