Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 300g78kcal4.7g10.5g0.6g5.7g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g472g127kcal6.1g22.7g0.9g8g
Retiisi 150g27kcal2.2g2.9g0.2g2.4g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g150g398kcal42g0g25.5g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 360g713kcal9.5g2.8g69.8g24.1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g200g200kcal36g0.4g6g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g200g400kcal34g4.2g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g3937kcal270.8g96.2g258.8g84.4g
Valittu annoskoko1932g1969kcal135.4g48.1g129.4g42.2g
Annoskoko puolitettuna966g984kcal67.7g24.1g64.7g21.1g
Arvot/100g100g102kcal7g2.5g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950