KaaliKirjolohisalaatti
Choppaile kaali mahd pieneksi.
Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.
Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.
Leikkaa puoliksi ja poista kivet.
Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.
Palottele juusto pieniksi kuutioiksi
Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.
Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!
Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.
Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa
Freyascats