Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g400g2056kcal120g60g164g37.2g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g100g177kcal0.2g9.8g0.2g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g130g455kcal18.2g72.8g9g14.3g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala211g675kcal31.7g124.5g5.5g21.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3302g6763kcal340.6g542.2g357.8g145.2g
Valittu annoskoko1651g3382kcal170.3g271.1g178.9g72.6g
Annoskoko puolitettuna826g1691kcal85.2g135.6g89.5g36.3g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236722