Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g400g800kcal80g0g52g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl38g109kcal0.9g1.1g11.3g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix54g27kcal0.8g5.4g0.3g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Coctailkurkku, Pirkka15g4.1kcal0.2g0.8g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1823g2591kcal169.2g47.8g188.2g3.8g
Valittu annoskoko912g1295kcal84.6g23.9g94.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna456g648kcal42.3g12g47.1g1g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832