Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Peruna, vanha, kuorittu 180g137kcal3.4g27.9g0.4g1.8g
Kevytkerma200g240kcal6.4g9g20g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl15g11kcal0.6g1.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3476g1699kcal37.6g146.2g97.8g36.8g
Valittu annoskoko1738g850kcal18.8g73.1g48.9g18.4g
Annoskoko puolitettuna869g425kcal9.4g36.6g24.5g9.2g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943