Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)70g56kcal2.4g13.3g0.7g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g1000g145kcal0g34g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.4g
Pasta 3-viljan (Torino)90g315kcal13.5g59.4g2.3g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4356g2887kcal194.4g252.2g117.8g28.6g
Valittu annoskoko2178g1444kcal97.2g126.1g58.9g14.3g
Annoskoko puolitettuna1089g722kcal48.6g63.1g29.5g7.2g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156