Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1160g1520kcal150.8g5.8g99.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%100g250kcal14g11g5.6g49g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Voi 95g689kcal1.1g0.4g77.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 400g1514kcal111.5g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g7946kcal554.8g34.4g605.2g98g
Valittu annoskoko1855g3973kcal277.4g17.2g302.6g49g
Annoskoko puolitettuna928g1987kcal138.7g8.6g151.3g24.5g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169