Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl175g229kcal22.7g0.9g15g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%15g38kcal2.1g1.7g0.8g7.4g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Voi 14g104kcal0.2g0.1g11.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 60g228kcal16.8g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1195kcal83.6g5.4g90.8g14.8g
Valittu annoskoko279g598kcal41.8g2.7g45.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna140g299kcal20.9g1.4g22.7g3.7g
Arvot/100g100g214kcal15g1g16.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169