Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl204g267kcal26.5g1g17.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%18g44kcal2.5g1.9g1g8.6g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 70g266kcal19.6g0g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1394kcal97.6g6g106.4g17.2g
Valittu annoskoko325g697kcal48.8g3g53.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna163g349kcal24.4g1.5g26.6g4.3g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169