Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2320g3039kcal301.6g11.6g199.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%200g500kcal28g22g11.2g98g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Voi 190g1378kcal2.3g0.8g154.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 800g3029kcal223g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g15892kcal1109.8g68.8g1210.4g196g
Valittu annoskoko3710g7946kcal554.9g34.4g605.2g98g
Annoskoko puolitettuna1855g3973kcal277.5g17.2g302.6g49g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169